Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Yılmaz Vural: İki Adana takımı Süper Lig'de oynasın - Coredon Alanyaspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        YILMAZ VURAL: İKİ ADANA TAKIMI SÜPER LIG’DE OYNASIN

        Adanaspor’dan sonra Adana Demirspor da Süper Lig vizesini almayı hedefliyor... Mavi-Lacivertliler’in tecrübeli hocası Yılmaz Vural, 21 yıllık hasreti bitirmek istediklerini belirterek, “Süper Lig özlemimizin yarısını giderdik. Bir yarısı kaldı. Kafamda Konya var. Benim hayalim Adana’da iki takımın Süper Lig’de oynaması ve bu kentin tanıtımına, ekonomisine katkısıdır. Umarım bunu başarırız. Başaramazsak da Adanaspor zaten Süper Lig’de, biz de yanında olursak ne güzel olur” dedi.

        HÜSEYIN KALPAR: FİNALE KALMAMIZ GEREKİYORDU

        Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Süper Lig’e çıkmak istediklerini söyledi... Kalpar, “Oyuncularımı kutluyorum. Finale kalmamız gerekiyordu. Normal sezonu 61 puan toplayarak 2. sırada bitiremediğimiz için bizde sıkıntı yaratmıştı. Şimdi finaldeyiz. Hata yapmadan önümüzdeki maçı kazanarak hak etmiş olduğumuz Süper Lig’i yakalamak istiyoruz. İnşallah bunu gerçekleştiririz” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa