Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta hedef Nenad Tomovic - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Stopere takviye yapmak için ilk olarak Dnipro’dan Boyko’nun takım arkadaşı Douglas’ı isteyen Beşiktaş, iki isim için yaptığı ‘paket teklif’in reddedilmesi üzerine Brezilyalı savunmacıyı beklemeye aldı.

        Kartal’da şimdiki hedef ise Fiorentina’nın stoperi Nenad Tomovic... Sırbistan Milli Takım forması da giyen 28 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini de dikkate alan yönetim, İtalyan ekibi ile temaslara başladı.

        Sırp savunmacı için istenen bonservis bedelinin 3.4 milyon Euro civarında olduğu belirtilirken yapılacak görüşmeler sonrası uygun bir ücretle cuma gününe kadar bu transferin netleştirilmesi bekleniyor. Tomovic’te bir sorun yaşanması halinde ise Beşiktaş’ın diğer planları da belli...

        DELGADO VE SANE DE LİSTEDE

        Getafe’nin İspanyol defansı Alexis Delgado ile Bordeaux’dan Lamine Sane’yi her ihtimale karşı cepte tutan yönetim, olumsuz bir durumda bu iki isimden birini almak için girişimde bulunacak. Ayrıca Çin’e transferi belirsizliğini koruyan Ersan Gülüm’ün gitmesi halinde ise stopere bir takviye daha yapılacağı öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa