"Beşiktaş'a kırgınlığım yok"
Beşiktaş'tan 1 yıllığına Çaykur Rizespor'a kiralanan Holosko, 7 yıl Beşiktaş'ın formasını giydiğini ve herhangi bir kırgınlığının olmadığını söyledi
ABONE OLKulübün yeni transferleri Aykut Erçetin, Engin Bekdemir, Giray Kaçar, Murat Duruer ve Filip Holosko için Mehmet Cengiz Tesisleri'nde temsili imza töreni düzenlendi.
Çaykur Rizespor Kulüp Başkan Vekili Halim Mete, yaptığı açıklamada, "Yeni transferlerimize 'camiamıza hoş geldiniz' diyorum. Bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. İnşallah birlikte çok iyi oyun oynayacaklar. Çaykur Rizespor'un dünyanın her tarafında taraftarları var. Bu sene taraftarımıza çok iyi bir sezon geçirteceğimize inanıyoruz. Bunu teknik heyetimiz öncülüğünde, futbolcu kardeşlerimizle başaracağız. Futbol bir ekip oyunudur ve kip olabilirseniz başarıya ulaşabilirsiniz." ifadelerini kullandı.