Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile başkan yardımcısı Mesut Hoşcan, Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) ziyaret etti.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesinde iyi niyet ziyaretinde bulunan Gümüşdağ ve Hoşcan, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı ve yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile yaklaşık 1,5 saat süren toplantı yaptı

TFF'nin İstinye'deki merkezinde gerçekleştirilen ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan başkan Yıldırım Demirören, 25 Ağustos Pazartesi günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa maçı ile ilgili, "Galatasaray ve Fenerbahçe camiasına ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Bu maçın gelirlerini Soma'da hayatını kaybeden işçilerin ailelerine bağışlayacaklar. Bu çok önemli bir adım. Kardeşliğin sahaya ve tribünlere yansıması gerekiyor. Pazartesi günkü maç sadece bir kupa mücadelesi. 90 dakika sonunda maç bitecek, olumlu yönlerini tartıştığımız sürece futbolun kalitesini bir yere getiririz" diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ