Simao noktayı koydu!
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Simao Sabrosa, şike skandalı nedeniyle hiçbir futbolcunun takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi
ABONE OLBeşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Simao, şike skandallarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Biz futbolcular olarak rahatız ve ne olursa olsun hiçbir futbolcu takımdan ayrılmayı düşünmüyor" dedi.
Atletico Madridli Antonio Lopez ile birlikte gazetecilerin karşısına çıkan Simao, şike skandalıyla ilgili soruları yanıtladı. Beşiktaş'ın 2. lige düşürülme olasılığı karşısında takımdaki geleceğini düşünür müsün? şeklinde bir soruya Simao, "Biz futbolcular olarak rahatız. Lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Ne olursa olsun hiçbir futbolcu takımdan ayrılmayı düşünmüyor. Bekleyip görmemiz lazım. Sözleşmelerimiz var ve layık olduğumuz ligde, kupa mücadelelerinde oynamalıyız" yanıtını verdi.