Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Süper Lig ekibi Alanyaspor'un Sportif Direktörü Taner Savut, "Öncelikli hedefimiz, her Anadolu takımının düşüneceği gibi ligde kalmak." dedi.

Savut, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdüren takımda genel durumun son derece iyi olduğunu belirtti.

Süper Lig'de yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olması temennisinde bulunan Savut, hazırlıklara 1 Temmuz itibarıyla kendi tesislerinde başladıklarını, 5 Temmuz'da da Erzurum'a geldiklerini anımsattı.

Devre arasında takımın başına getirdikleri Teknik Direktör Safet Susic ve ekibiyle takımın iyi bir hava yakaladığını anlatan Savut, "Kaliteli bir teknik ekibimiz var. Balic, Emre, Fevzi hocalarımız ile kondisyoner Sebastian teknik ekipte görev yapıyor. Bu ligin en iyi, en kaliteli teknik ekiplerinden birine sahibiz. Kulüp ve teknik ekip arasında uyumlu bir çalışma var. Bunun da bize gerek transfer gerekse saha içi performansı olarak ligde olumlu yansıyacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ