Dirar: "Taraftarlardan ve atmosferden etkilenmiştim"
Fenerbahçe'nin yeni transferi Nabil Dirar, "Fenerbahçe'ye karşı forma giymiştim. O karşılaşmada gerçekten taraftarlardan ve stattaki atmosferden fazlasıyla etkilenmiştim" dedi
ABONE OLFenerbahçe'nin yeni transferi Nabil Dirar, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Dirar, Fenerbahçe'nin futbolcusu olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederken "Çok büyük bir takıma geldiğimin farkındayım" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'nin Monaco'dan transfer ettiği Nabil Dirar, sarı-lacivertli takımın Topuk Yaylası'ndaki kampına dahil oldu. Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Dirar, Fenerbahçe'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Türkiye'nin büyük bir takımına geldim. Çok büyük bir takıma geldiğimin de farkındayım. Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe'ye karşı forma giymiştim. O karşılaşmada gerçekten taraftarlardan ve stattaki atmosferden fazlasıyla etkilenmiştim. O maçlarda buranın ne kadar büyük ve önemli bir yer olduğunu görmüştüm. Şu anda Fenerbahçe'nin bir futbolcusuyum ve bundan büyük mutluluk duyuyorum" diye konuştu.