Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Hastalık ve sakatlıklarını öne sürerek idmanlara çıkmayan Sosa'ya daha fazla taviz vermek istemeyen Şenol Güneş de böyle bir karar alınmasına sıcak baktı.

SOSA İSTANBUL'DA

Beşiktaş'ın Avusturya kampında kadro dışı bırakılan Arjantinli futbolcu Jose Sosa, İstanbul'a döndü. Kadro dışı bırakılmasının ardından kamptan ayrılarak Avusturya'nın Salzburg kentinden tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Sosa, pasaport işlemlerinin ardından bazı taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Arjantinli futbolcu, daha sonra özel araçla havalimanından ayrıldı. Sosa, kendisine verilen program dahilinde Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarına devam edecek.

MİLAN 5 MİLYON EURO'YA ÇIKTI

Bir başka iddia ise Sosa'nın Milan'a gideceği yönünde anlaşmanın %90 oranında sağlanmış olması... Kulüplerin kesin olarak anlaşmasını bekleyen Sosa'nın İstanbul'a gelerek eşyalarını toplayacağı belirtiliyor. Sosa için 8 Milyon Euro isteyen Beşiktaş'a karşılık Mılan'ın 3 milyon önerdiği son 2 gündür ise bu rakamın 5 milyon Euro'ya yükseltildiği belirtiliyor.

BEŞİKTAŞ RESMEN AÇIKLADI

"Avusturya'da kamp yapan siyah-beyazlılarımızda Jose Sosa, kadro dışı bırakılmıştır. İstanbul'a dönmesi kararlaştırılan Jose Sosa, kendisine verilen program dahilinde Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarına devam edecektir."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ