Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

HABERTÜRK SPOR

İngiltere karşısında sergilediği futbolla EURO 2016 öncesi umut saçan Ay-Yıldızlılar’ın performansı teknik direktör Fatih Terim’in de yüzünü güldürdü.

Terim önderliğindeki Milli Takım, İngilizler’e tarihimizdeki ilk golü atarken, tecrübeli hoca maç sonu öğrencilerini tek tek tebrik etti. “Gurur duyulacak bir takım olacağız” diyen Terim, şunları söyledi:

‘İNGİLTERE’Yİ SEÇTİM ÇÜNKÜ...’

“11 ülkeden maç teklifi vardı. Etseydik, onları rahatlıkla yerebilirdik. Ama sıradan takımlar yerine İngiltere’yi tercih ettim. Şampiyona öncesi gerçek gücümüzü görelim diye. Benim size ne kadar güvendiğimi bilmemizi istedim. Burada olan olmayan şunu çok iyi bilmelidir ki biz birbirimize güveniyoruz ve inançlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Zamanı gelince herkes bu bayrağı arkadaşına teslim edecek. Herkes en iyi hizmeti yapacak. Herkes terini son damlasına kadar akıtacak. Hepiniz benim evladımsınız. Gururla izlenecek bir takım olacağız.”

‘HAKEME TAKILI KALMAYIN’

“Sonuç benim için her zaman sonra gelir. Kazanmaktan ve kaybetmekten ziyade ‘Helal olsun’ denilen takım bizim için önceliklidir. Tarihe altın harflerle yazılacak bir galibiyeti kaçırdık. Üzüldüm. Niye üzüldüm, grupta 3 gol yiyen bir takım önünde ne kadar çok pozisyona girdiğimizi tüm dünya gördü. Maç içinde ofsayt, faul, taç gibi hakem kararlarına takılıp kalmayın. Bunlar dünyanın her yerinde oluyor. Haksızlıklarla başa çıkmayı öğrenmeliyiz.”

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ