Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Ricardo Quaresma pozisyonda sağ kanattan sürdüğü topu ceza alanına ortalamış, kaleci M'Bolhi topa uzanmış ancak sektirmiş ve çizgiye düşen topu da Mario Gomez kafayı vurarak ağlara göndermişti. Ancak bu gol, tartışmalara neden olmuştu.

Quaresma'nın ortasında Gomez'in ofsaytta olduğu yönünde itirazlar geldi. Ayrıca ev sahibi ekip futbolcuları, pozisyonun başlangıcında da Quaresma'nın rakibine bir faul yaptığını iddia ettiler.

GOL QUARESMA'YA YAZILDI!

Golle ilgili belirsizlik ise, "golün kime yazılacağı" şeklindeydi. Çünkü Quaresma'nın ortasında M'Bolhi'nin dokunduğu topun, Gomez kafa vuruşunu yapmadan çizgiyi geçtiği iddia ediliyordu. Devre arasında golün kime yazıldığı sorusuna hakem İlker Meral bile cevap veremedi ve maç sonrasında karar vereceklerini kaydetti. Maçın ardından ise golün Quaresma'ya yazıldığı açıklandı.

Lig TV'nin piero sistemi de Quaresma'nın vuruşu sonrasında kaleci M'Bolhi'nin tokatladığı topun kaleye gittiğini ortaya çıkarttı. Bu pozisyonda kafayı vurmak için sakatlık geçiren Mario Gomez'in boşuna bir hamle yaptığı belirtildi.

40 CM OFSAYT DEĞİL

Bu arada goldeki ofsayt tartışmalarına da piero sistemi ölçüm yaparak nokta koydu. Pozisyonda Quaresma'nın ortasında, Mario Gomez'in topun 40 santimetre gerisinde ve ofsaytta olmadığı açıklandı. Ayrıca Lig TV yorumcuları Quaresma'nın golden önce rakibine faul yapmadığını ifade ederek, Beşiktaş'ın temiz bir gol attığını kaydettiler.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ