Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Aziz Yıldırım'ın dün hakemlerle ilgili yaptığı açıklamaya ilişkin; "Türkiye'de her zaman ve her ortamda 'gerginlikten beslenen' bir kulübün başkanının maçımız öncesi çıkarak hakemlerle ilgili açıklamalarda bulunması onları etkileme amacıyla yapılmış bir harekettir" dedi.

Şan, yaptığı açıklamada, Cumartesi günü oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamaların, hakemleri etkilemek amacıyla yapılmış olabileceğini ileri sürdü.

"Gerginlikten beslenen" insanların bu tarz söylemlerde bulunması gereken en son kişiler olduğunu ifade eden Şan, şunları kaydetti: "Türkiye'de her zaman ve her ortamda 'gerginlikten beslenen' bir kulübün başkanının maçımız öncesi çıkarak hakemlerle ilgili açıklamalarda bulunması, onları etkileme amacıyla yapılmış bir harekettir. Bugüne kadar Fenerbahçe ile oynadığımız maçlarda yaşadığımız mağduriyetler spor kamuoyunun ve herkesin malumu. Her zaman hakemlerin de insan olduğunu ve hatalar yapabileceklerini, bunun kasıtlı olmadığı sürece futbolun içerisinde olduğunu söyledik ama son haftalarda yaşadıklarımız, işin boyutunun artık hata düzeyinden çıkıp kasıtlı yönetimler gösterilmeye başlandığını gösteriyor."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ