Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Basketbola yeni sponsor - Basketbol Haberleri

        Head&Shoulders'ın Spor Toto Basketbol Ligi resmi sponsorlarından biri olmasını resmileştiren tören bugün gerçekleşti. Beşiktaş Conrad Otel'de düzenlenen tören, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, Procter & Gamble Genel Müdürü Tankut Turnaoğlu ve Spor Toto Basketbol Ligi (BSL) Direktörü Samer Şenbayrak'ın katılımıyla yapıldı.

        ERDENAY: "TÜRK BASKETBOLU DÜNYA MARKASI OLDU"

        Ligin yükselen değerine ve dünyanın önde gelen firmalarından biri olan Head&Shoulders ile yapılan bu anlaşmanın önemine vurgu yapan TBF Başkanı Harun Erdenay, "Türk Basketbolu ve Spor Toto Basketbol Ligi dünya markaları oldu artık. O yüzden dünya markası olan Head&Shoulders ile bu ortaklığı kurmayı çok anlamlı buluyorum. Şimdi Spor Toto Basketbol Ligi ile bu bağı güçlendireceğiz" dedi.

        TURNAOĞLU: "TBF'YE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

        Head&Shoulders, BSL'nin resmi sponsoru olmasının yanı sıra Türkiye'de düzenlenen 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası, 2014 FIBA Basketbol Dünya Kupası ve 2015 FIBA Avrupa Şampiyonası'nın sponsoru oldu. Markanın 12 Dev Adam ve BSL All-Star Cedi Osman ile de işbirliği olduğunu hatırlatan Procter & Gamble Genel Müdürü Tankut Turnaoğlu, "Head&Shoulders'ın marka amacı insanlara hayata katılmaları için gerekli olan öz güveni vermek. Bu bağlamda basketbol platformu ve sponsorlukları Head&Shoulders'ın marka amacını ve marka kimliğini göstermede oldukça ilişkili. Basketbol alanında bugüne kadar yaptığımız ve gelecek dönemde yapacağımız işbirlikleri için Türkiye Basketbol Federasyonu'na teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

        ŞENBAYRAK: "GELİŞMELER SPONSORLARIN DESTEĞİ İLE OLUYOR"

        İki hafta önce Ülker Sports Arena'da düzenlenen Spor Toto All-Star 2016'da, BSL'nin benzersiz eğlence ve heyecanının beraber yaşandığını açıklayan BSL Direktörü Samer Şenbayrak ise, "Salonda, televizyonda ve sosyal medyada sporumuz ve Spor Toto Basketbol Ligi'nin son senelerde ne kadar yükseldiğine tanık olduk. Bu gelişmeler sponsorlarımızın desteğiyle oluyor. Dünya markası olan Head&Shoulders ile beraber çalışmak ligimizin değerini göstermiş oldu" ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa