Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Spor yazarları Galatasaray-Gaziantep maçını değerlendirdi - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Galatasaray, 3-1 öne geçtiği Gaziantep FK maçından 3-3'lük beraberlikle ayrılırken şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Spor yazarları, Galatasaray-Gaziantep FK maçını değerlendirdi.

        • 2

          AHMET ÇAKAR: HAKEMLİĞİN İFLASI

          "Dün gece Türk hakemliğinin iflası ve Galatasaray'ın bir hakem tarafından nasıl boğulduğunun gösterisi oldu. Galatasaray kazanmayı hak etmemiş olabilir. Özellikle son 5-6 dakikada mağlup Gaziantep tek kale de oynamış olabilir ama Alper Ulusoy maalesef Türk hakemliğine büyük bir utanç gecesi yaşattı"

        • 3

          "Uzatma dakikaları belki dakika 100, kaleci Okan yattı topu aldı. Ama hakem günah çıkartacak ya 8 saniye ayağıyla Galatasaray aleyhine bir çift vuruşa hükmetti daha doğrusu icat etti, bu çift vuruştan da penaltı geldi ve Galatasaray'ın bence şampiyonluğu resmen gitti"

        • 4

          "Sonuçta eski bir hakem olarak utanç duydum. Hepimiz hata yaptık, hepimiz yanlış penaltılar verdik ama bir takımın aleyhine manasız bir icatta bulunup takımın puanını gasp etmedik. MHK utanç duymalıdır, hakem utanç duymalıdır" (SABAH)

        • 5

          ERMAN TOROĞLU: GAZİANTEP'İN ATTIĞI 2. GOL ÇOK ENTERESAN

          "Galatasaray resmen sakatatçı dükkanı gibi. Sakatlanan sakatlanana. Ama sahanın içinde çok kaliteli ayakları var. Dün gece üç kaliteli oyuncu müthiş işler yaparak üç gol attılar ve Galatasaray'ı öne geçirdiler. Belhanda yenilen golde önce rakibini kovaladı, sonra bıraktı ve Galatasaray kafa golünü yedi. Sonra müthiş hareketlerle nefis bir gol attı. On kişi kalmasına rağmen iyi top yaptılar. İkinci golü dokuz kişi oynarken yediler. Gaziantep'in attığı ikinci gol çok enteresan. Neden? Evelsi gün Ankaragücü-Başakşehir maçında bu pozisyondan daha net bir pozisyonda gol oldu. Hakem Hüseyin Göcek"

        • 6

          "VAR'la konuştular ve VAR'a gitmeden golü iptal ettiler. Dünkü pozisyon Ankaragücü'nün attığı golden daha bir karmaşıktı. Yani Ankaragücü'nün attığı gol pozisyonu bu gole göre daha netti. Ne oldu? Ankaragücü'nün attığı sayılmadı, maç 2-0 olacaktı. Gaziantep'in attığı gol sayıldı. Hangisi doğru? Bence iki gol de sayılmalıydı. İkinci maçta da köşe gönderindeki net faulü hakemin daha VAR'a gitmeden vermesi gerekirdi ki netice VAR'a gelmesin. Milletin de kafası karışmasın" (FOTOMAÇ)

        • 7

          ŞANSAL BÜYÜKA: ULUSOY, YORUMCULARA HAVALE

          "Galatasaray aslında iki maç yaptı... Gaziantep ile mücadele ederken kendi içiyle de mücadele etti… Golcüleri atmaya çalıştı, başarılı oldu, savunma adamları yemek için çalıştı, ilginçtir onlar da başarılı oldu... Sonuçta Galatasaray önce Gaziantep’le, sonra Galatasaray’ın hücumcuları, kendi savunmacıları ile berabere kaldı... Kaleci Okan son dakikalarda mutlak tehlikeleri önledi ama uzatmada penaltıya giden pozisyonu da başlatan adam oldu. Bize hava hoş… Son yılların en keyifli maçını izledik..."

        • 8

          "Kayode’yi, Lemina’yı, Seri’yi, Feghouli’yi, Djiboldji’yi beğendim… Altı golün arasında birinciliği Belhanda‘ya verdim… Kayode‘nin son dakikadaki müthiş golüne alkış tuttum ama VAR ile iptal edilmesini doğru buldum… Gaziantep bu ligin en keyifli takımlarından biri, bu hakkı bir daha teslim ettim… Hakem Alper Ulusoy‘u da yorumculara havale ettim…" (MİLLİYET)

        • 9

          ÖMER ÜRÜNDÜL: VAR, ORADA KARIŞMAMALI

          "Gaziantep, Kayode mükemmel bir röveşata golü attı ama iş geldi VAR'a. Bence VAR'ın ta karşı bayrak direği dibindeki bir ikili mücadelede ki fauldü, orada hakemin oyunu devam ettirmesine müdahale etmemeliydi. Avrupa liglerinde bu tip olaylara VAR kesinlikle müdahale etmiyor"

        • 10

          "Üstelik de ardından gelişen Gaziantep atağında G.Saraylı oyunculardan karşılama geldi. Bence yanlış karardı. Sonrasında Okan deneyimsizliği nedeniyle topu elinden çıkarmayarak endirekt atışa neden oldu. Oradan da bir penaltı geldi ve maç beraberlikle bitti. G.Saray'ın hatası, Falcao sakatlanıp 9 kişi kalmışken kazandıkları topu taca atmayıp kaptırmaları ve karşı atakta 2. golü yemeleriydi" (SABAH)

        • 11

          LEVENET TÜZEMEN: TEBRİKLER MHK

          "Ahmet'in takımı 10 kişi bıraktıktan sonra Galatasaray'ın direncinin düşmemesi ve oyuna sarılması Feghouli'nin mükemmel golüyle taçlandı. Ancak Falcao'nun sakatlığından sonra dizi olacak olaylar yaşandı. Antep 3-2'yi buldu"

        • 12

          "Hakem Alper Ulusoy, verdiği golü VAR'dan uyarı ile iptal etti. Sonra uydurma bir kararla kaleci Okan'a topu elinde fazla tuttun dedi. Bu endirekt atış atış sonucu Sekidika'nın sebebiyet yerdiği penaltı ile maç 3-3 bitti ve Galatasaray önce Rize'de Yaşar Kemal Uğurlu, sonrada Gaziantep önünde Alper Ulusoy'un kararlarıyla yarış dışı bırakıldı. Tebrikler MHK, tebrikler ey Türk hakemleri" (FOTOMAÇ)

        • 13

          REHA KAPSAL: SEBEBİ KREDİSİZLİK

          "Galatasaray özellikle sezonun ilk devresini kredisiz bitirmişti. Geçen haftaki Rizespor yenilgisi ve dün geceki Gaziantep beraberliği şampiyonluk şansını bitirdiği gibi Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama ihtimalini de bitirdi"

        • 14

          "Geriye kalan 6 haftada daha hedefsiz ve konsantrasyonu da daha düşük bir takım görüntüsü olabilir. Galatasaray bu beraberlikle, kredisiz oynadığı son düzlükteki maçlarda yenilip, berabere kalarak büyük beklentilerle başladığı sezonda umduğunu bulamadı. Tek hedefin şampiyonluk olduğu sezonda gelinen noktada hayallerle gerçekler birbirini tutmadı" (FOTOMAÇ)

        • 15

          OSMAN ŞENHER: HAKEMLER KAFAYA TAKMIŞ

          "Hakemler iki haftadır tam bir fiyasko. Gaziantep’in iptal edilen üçüncü golü öncesi yapılan faul var. Pozisyon hakemin gözünün önünde oluyor. Jimmy Durmaz rakibin sert hareketiyle yere düşüyor. Alper Ulusoy devam diyor ve top gol oluyor. Bu pozisyonda faulu kendisi de görüyor, VAR’a neden bakmak gereği duyuyor onu da bilmiyorum"

        • 16

          "Dört dakika maç durdu, daha sonra golü iptal etti. Böyle hakemlik olmaz. Hakikaten Galatasaray’a yazık oluyor. Futbolcular geriliyor, taraftarlar geriliyor, bu nasıl hakemlik? Anladığım kadarıyla Galatasaray’ı kafalarına takmışlar. Bu şartlar altında sarı-kırmızılıların şampiyonluk yarışını götürebilmesi mümkün değil" (MİLLİYET)

        • 17

          TÜMER METİN: AÇ KALEYİ VURSUNLAR DERİM!

          "18 saniyelik gecikmeden endirekt serbest vuruş veriyorsan, ben sahada olsam, aç kaleyi boş kaleye vursunlar derdim. Olmaz, yakışık almazdı. Hoca bizim üzerimize bir şey oynanıyor, bu oyun son bulsun demek istiyor. Kaleciye çekil kenara demesinin nedeni bu. Şu andaki duygularıyla bunu söylüyor ama hocanın Okan'a da iki çift laf söyleyeceğinden şüphem yok. Okan topu 10. saniyede havaya dikse, havada bitirecek maçı"

        • 18

          RIDVAN DİLMEN: TFF'DE ÇOK ENTERESAN ŞEYLER OLACAK

          "Biz bugün oyunu konuşmayalım. 0-0 başladı, 3-1 oldu, 3-1 oldu tüm skorlar yaşandı. Deplasmanda takımı da ev sahibi takım da öne geçti. Maça damgasını vuran hakem kararları ve sezon kararları oldu."

        • 19

          "Fenerbahçe kendisine yoldaş arıyordu, şimdi bugün Galatasaray da geldi. Beşiktaş pek fazla bir şeye karışmıyor. Bugünden itibaren Galatasaray da devreye girecek. Hakemin yaptıklarını doğruları yanlışları çok enteresan şeyler olacak"

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa