Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik SON DAKİKA! Çanakkale iskelelerinde bayram dönüşü yoğunluğu - HABERLER

        Kurban Bayramında, tatil dönemini ailelerinin yanında ya da yaşadıkları şehirden farklı bir bölgede geçirmek isteyen vatandaşlar, arife günü Eceabat, Kilitbahir ve Gelibolu iskelelerinde uzun araç kuyrukları oluşturarak, boğazın karşı tarafındaki Çanakkale İskelesine geçiş yapmışlardı.

        Bayramın son günleri ile beraber dönüş hazırlığına giren tatilciler, özellikle Trakya Bölgesi ve İstanbul'a doğru hareket etmek için bu kez Çanakkale İskelesinde uzun araç kuyrukları oluşturdu.

        Çanakkale'de deniz ulaşımını sağlayan Gestaş A.Ş.'ye ait feribotlar ile boğaz geçişini yapan tatilciler, bunaltıcı havada dakikalarca karşı yakaya geçmek için kuyruk sırasında bekledi.

        REKLAM

        HAVADAN DENETİM

        Balıkesir'de jandarma trafik timleri Altıeylül, Bigadiç ve Sındırgı'da trafiği havadan helikopter ve drone ile denetledi. 2 saat süren denetimlerde 11 araca 2 bin 735 lira para cezası uygulandı.

        Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri, Altıeylül - Bigadiç - Sındırgı D-555 ve D-240 Devlet Yolunda oluşturulan uygulama noktalarında "Havadan Drone ve Helikopter Destekli" trafik denetimi faaliyeti icra etti. Uygulamalarda, İçişleri Bakanlığınca hazırlanarak uygulamaya konulan "Bu Yolda Hep Birlikteyiz" projesinin devamı olan "Kemerinden Ses Gelsin" projesi hakkında araçlarda bulunan sürücüler ve vatandaşlar bilgilendirildi. 2 saat süren denetimde havadan gelen bilgiler ve yerden yapılan kontrollerde 296 araç denetlenirken 11 araca 2 bin 735 TL idari para cezası kesildi ve 2 araç trafikten men edildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa