Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika... Akılalmaz olay! Bisiklete biniyordu! Doktorun feci ölümü! - Haberler

        İstanbul'da, alınan bilgiye göre, Hadımköy Mahallesi Abdülezelpaşa Caddesi'nde virajı alamadığı öne sürülen M.C. yönetimindeki tır, yolun sağında bisiklet kullanan operatör doktor Aytan Kar'ın üzerine devrildi.

        TIR ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

        AA'da yer alan habere göre ihbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince çıkarılan Kar'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazadan hafif yaralı kurtulan ve ayakta tedavi edilen tır şoförü M.C., jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

        FATİH CAMİİ'NDE NAMAZI KILINACAK

        DHA'da yer alan habere göre de evli ve 3 çocuk babası olan Üroloji Uzmanı Operatör Doktor Aytan Kar'ın cenazesi bu sabah yakınlarına teslim edildi. Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından yakınlarının aldığı cenaze, Kozlu Mezarlığı Gasilhanesi'ne götürüldü. Aytan Kar'ın cenazesi ilk olarak Fatih'te yaklaşık 10 yıldır görev yaptığı hastaneye götürülecek. Kar'ın cenazesi burada yapılacak törenin ardından Fatih Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazından sonra Eyüpsultan Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedilecek.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa