Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen TRT World Forum 2019'da konuştu. Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

"2 gün boyunca açık ve kapalı toplantılarda katılımcılar tarafından ele alınacak konularla ilgili raporlar alınacak. Bu yıl "Küreselleşmenin Krizi: Riskler ve Fırsatlar" başlığında gerçekleşecek toplantımızın siyasi, ekonomik ve sosyal gelişmelere ilham kaynağı olacağına inanıyorum. Meseleleri bir araya gelerek konuşabilmeyi, tartışabilmeyi ve çözüm üretebilmeyi önemsiyorum.

Read more!

Demokrasinin ve adaletin temsili, farklı sesleri bir araya getirmekten geçiyor. Daha önce katılacaklarını bildirdikleri halde Barış Pınarı Harekatı'nı gerekçe göstererek programlarını iptal edenler büyük fırsatı kaçırmışlardır.Barış Pınarı Harekatı'nı protesto amacıyla konuşma yapmaktan vazgeçenlerin terör örgütüne destek verdiklerini düşünüyorum. Bu tiplerin teröre karşı olduklarını hiçbir yerde anlatmalarına gerek yok. Karşıysan işte platform burası, teröre karşı olduğunu ortaya koyarsın.Forumda pek çok farklı fikirden insan bir araya gelmişken, bu tavır demokratik ve etik ilkelerle uyuşmuyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ