Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Sokak ortasında titreyen yavru köpeğe kaz sahip çıktı!

        Sevgive arkadaşlık sınır tanımıyor. Sokağa atılmış bir yavru köpeğe şefkatle yaklaşıp, onu kanatlarının arasına alan bu kaz, bunun en basit örneği...

        ŞEFKATLİ KAZ ÜŞÜYEN KÖPEĞİ KANATLARIYA SARDI

        Hayvanların şaşırtıcı bir şekilde birbirlerine şefkat gösterdiğini gösteren pek çok örnek var.Bazen hayvanlar, kendi türlerinin yanı sıra başka türlerle de arkadaşlık kurabiliyor.

        Sokakta titreyen bir köpek yavrusuna yardım etmeye çalışan şefkatli kaz, sosyal medyadaviral oldu.

        Doğumundan kısa bir süre sonra annesi tarafından terk edilen ve sokakta titreyen yavru köpeğe bir kaz sahip çıktı. Kaz yavru köpeği soğuktan korumak ve sıcak tutmak için kanatlarını kullandı, köpeğe kanatlarıyla sarıldı.

        REKLAM

        "BAŞLANGIÇTA SALDIRACAĞINI DÜŞÜNDÜM"

        Bu fotoğrafı çekerek, internette paylaşan kişi, başlangıçta kazın yavruya saldıracağını düşündüğünü, ancak gagasıyla köpeği beslemeye başladıkça, gerçek niyetini anladığını, bir süre sonra da köpek yavrusuna sarıldığını, yavru köpeğin kazın kanatları arasında uyuduğunu söyledi.

        Bu fotoğrafı yükledikten kısa bir süre sonra, hem kazın hem de köpek yavrusunun birlikte sahiplenildiğini açıklayan fotoğrafçı, butür hikayelerin,hayattaki gerçek değerleri unuttuğumuzu, sevgi ve empati gücümüzün zayıfladığını ve bu tip hikayelerin bize önemli bir ders verebileceğini söyledi.

        Haberi Hazırlayan: Demet Demirkır
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa