Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet BOZDUMAN/GEMEREK (Sivas), (DHA)SİVAS'ın Gemerek ilçesinde, ekmek almaya giderken otomobili, sağanak nedeniyle oluşan çamura saplanan Haydar Koçyiğit'e (46) gazeteciler yardım etti. 

        İlçede, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde oturan 9 çocuk babası çiftçi Haydar Koçyiğit, 4 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle evine ekmek almak istedi. Koçyiğit, ilçe merkezindeki yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta bulunan fırına gitmek için otomobiline bindi. Hareket halindeki otomobil, yolda dün gece etkili olan sağanak sonrası oluşan çamura saplandı. Kendi çabası ile otomobili saplandığı yerden çıkaramayan Koçyiğit'e ilçede görev yapan gazeteciler yardım etti. Koçyiğit'i ilçe merkezine götüren gazeteciler, ekmek almasını sağlayarak tekrar mahallesine bıraktı. Gazetecilere teşekkür eden Koçyiğit, daha sonra aracını saplandığı yerden çıkarttı.DHA-Genel Türkiye-Sivas Mehmet BOZDUMAN

        2020-05-23 18:09:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa