Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ta bir işletmeci düğün yapacak çiftlere destek amacıyla salonunu yüzde 40 indirimli kiralayacak.

        Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden (SESOB) yapılan açıklamaya göre, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in evlenecek çiftlere özel sektörün de destek vermesi yönündeki çağrılarına Sivas’taki esnaf duyarsız kalmadı.

        Balo ve davet salonu işletmecisi Ahmet Budaklı, SESOB Başkanı Hakan Demirgil'i ziyaret ederek, indirim protokolü imzaladı.

        Demirgil, örnek davranışından dolayı Budaklı'ya teşekkür ederek, "Bu yıl dünya evine girecek gençlerimize destek olmak için firmalar da esnafımız da elini taşın altına koymalı, çiftlere özel kampanyalarla destek olmalı." ifadesini kullandı.

        Budaklı'nın salonunda çiftlere yüzde 40 indirim uygulanacağını belirten Demirgil, şunları kaydetti:

        "İşletmecimiz Ahmet Budaklı ile yapmış olduğumuz girişimler ve istişareler sonucunda çiftlerimize yüzde 40 salon ücretinde indirim yapacak. Bu indirim zor şartlarda düğün hazırlığı yapan çiftlerimize de önemli katkı sağlayacaktır. Aynı hassasiyeti diğer salonlarımız ve sektördeki esnafımızdan da bekliyoruz. Hassasiyetinden dolayı Budaklı’yı tebrik ediyorum."

        Budaklı da salonlarında düğün yapacak çiftlere yüzde 40 indirim yapacaklarını aktararak, gençlerin her türlü desteğe ihtiyacı olduğunu kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa