Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Sinem Ünsal: Bavulumu toplayıp İstanbul'a geldim - Magazin haberleri
        • 1

          İnsan sağlığını tehdit eden koronavirüs salgını nedeniyle kendisini eve kapatan oyuncu Sinem Ünsal, TÜRSAK Vakfı'nın canlı yayınına bağlanarak kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı.

        • 2

          "BEN ŞANSLI OLANLARDANIM"

          Karantina süreciyle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren oyuncu, şu ifadeleri kulladı:

          Hayat galiba hepmizin aynı ilerliyor. Ben şaslı olanlardanım evde kalabiliyorum, çalışmak zorunda değilim. Herhangi bir sebepten dolayı dışarda olmak zorunda değilim. Kendi sağlığımı ve başkalarının sağlığını düşünüyorum, o yüzden evde kalıyorum.

        • 3

          "AKIŞINA BIRAKIYORUM"

          Elbette canım istediğinde çıkamıyor olmak bazen böyle can sıkıyor gibi görünüyor. Çünkü bizim elimizde değil ya hani bu, ben karar vermiyorum ya, bu birazcık insanı zorluyor ama onun dışında mümkün mertebe akışına bırakıyorum.

        • 4

          "İNANILMAZ ŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞMIYORUM"

          Öyle, "İnanılmaz şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Kendimi donandırmaya çalışıyorum" gibi bir şey söylemeyeceğim. Zorlama hiçbir şey yapmıyorum içimden nasıl geliyorsa onu yapıyorum.

        • 5

          "BAVULUMU TOPLAYIP GELDİM"

          'Mucize Doktor' dizisinde 'Nazlı' karakterini canlandıran Sinem Ünsal, oyunculuk macerasının nasıl başladığını ise şu şekilde anlattı:

          Hep oyuncu olmak istiyordum. Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun olduktan sonra bavulumu toplayıp İstanbul'a geldim. Oyunculuk eğitimi almaya başladım.

        • 6

          Ders ücretlerini karşılamak için bir yayınevinde editör asistanı olarak çalışıyordum. Çok yoğun bir tempoydu ama inanılmaz mutluydum. Bu çok uzun sürmedi, 6 ay kadar sürdü yayın evindeki maceram. 'Çoban Yıldızı' dizisinden gelen teklifle kariyerim başlamış oldu.

        • 7

          Ünsal, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir lansmanda, "Dizideki karakteriniz gerçek hayatta nasıl karşılanıyor?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        • 8

          "İLAÇLARINI SORAN OLUYOR"

          Beni gerçekten doktor zannedenler oluyor. Gerçek bir hastanede çalıştığımız için orada ki gerçek hastalarda şikayetlerini söylüyor. Tatlı tatlı diyaloglara sebep oluyor. Ağrılarını anlatanlar, ilaçlarını soranlar oluyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa