Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Siirt Haberleri

Hava sıcaklığının son günlerde arttığı ve termometrelerin 34 dereceye kadar yükseldiği Siirt’te vatandaşlar süs havuzlarına ve camilere akın etti.

Hava sıcaklığının Ramazan ayının son günlerinde artmaya başladığı ve termometrelerin 34 dereceyi gösterdiği Siirt’te sıcaktan bunalan vatandaşlar, süs havuzları ve klimalı camilere akın etti. Ramazan ayının son günlerinin mevsimin en sıcak aylarına denk gelmesi nedeniyle ciddi anlamda etkilendiklerini aktaran Abdurrezzak Baykan, sıcaklardan kaçarak camilere sığındıklarını kaydetti. Babudarp Camisi’nin avlusunda bulunan küçük havuzun serinlemek için ideal olduğunu ifade eden Baykan, iftar vaktine havuz suyuna ellerini ve ayaklarını koyarak bir nebze de olsa rahatladıklarını aktardı.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri