Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAK/ ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA'da evlerine giden Mustafa (43) ve kardeşi Cebrail Avcı'yı (30), enselerinden vurarak öldüren cinayet şüphelisi 2 kişi, polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin ölen kardeşlerin akrabaları oldukları ortaya çıktı.

        Dün akşam saatlerinde İpekyol Mahallesi'nde meydana gelen olayda; Cebrail ve Mustafa Avcı isimli kardeşler yürüyerek evlerine giderken, arkalarından gelen kişilerce tabancayla enselerinden vuruldu. 2 kardeş de kanlar içerisinde yığılırken, saldırganlar ise kaçtı. Hastaneye kaldırılan kardeşler, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaşanan olayın ardından kaçan cinayet şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı. İki kardeşin vurulduğu bölgeden kaçan cinayet şüphelilerinin güzergahını mobese kameralarıyla tespit eden ekipler, Şıh Maksut Mahallesinde bir eve operasyon düzenledi.

        SUÇ ALETİ TABANCAYLA YAKALANDILAR

        Eve yapılan baskında Avcı kardeşlerin ölümüne neden olan Mehmet Demir (37) ile Mehmet Avcı (46), olayda kullanılan tabancayla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan 2 şüphelinin, ölen 2 kardeşin amcası ve damadı oldukları kaydedildi. Meydana gelen olayın ise iki aile arasında husumetten kaynaklı olduğu öne sürüldü. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK

        2022-11-01 19:28:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa