Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Viranşehir'de “En iyi narkotik polisi anne” projesi kapsamında uyuşturucu ile mücadele semineri düzenlendi.

        İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun girişimleriyle başlatılan uyuşturucuyla mücadelede farkındalık ve bilinçlendirme çalışmasının yürütüldüğü proje kapsamında “En iyi narkotik polisi anne” teması işlendi. Katılımcılara seminerin amacını açıklayan narkotik polisleri, bağımlılık nedir? Gençler ve yaşlılar nasıl bağımlı olur? Annelerin çocuklarında dikkat etmesi gereken belirtiler, bağımlılar uyuşturucudan nasıl kurtulabilir? Öğretmenlerin öğrencilere uyuşturucu ile mücadelede nasıl yaklaşımlarda bulunmaları gerekir? Konularında kapsamlı bilgilendirmeler yaptı. Programda uyuşturucu bağımlılığına karşı aile farkındalığının büyük önem taşıdığı vurgulandı.

        Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğinde düzenlenen program katılımcılardan gelen soruların cevaplanması ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa