Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Samsung Galaxy Note 9’un S Pen kalemi Bluetooth destekli! Yeni Galaxy Note 9 özellikleri - Teknoloji Haberleri

        Tanıtılmasına haftalar kalan Samsung’un merakla beklenen amiral gamisi Galaxy Note 9 hakkında önemli detaylar ortaya çıkmaya başladı. Lansman davetiyelerinden de hareketle şirketin S Pen üzerine yoğunlaştığı biliniyordu. Teknoloji siteleri tarafından didik didik edilen Federal İletişim Kurulu’nun resmi belgelerinde yeni S Pen’lerin Bluetooth destekli olacağı kesinleşti.

        Twitter’da sızıntılarıyla meşhur ‘Ice universe’ kullanıcısı ise günler öncesinden yeni S Pen’lerin çok amaçlı bir işlev göreceğinden bahsetmişti. Bluetooth desteği sayesinde Galaxy Note 9’un kalemi ile kullanıcılar, zamanlayıcıları başlatıp durdurabilecek, müziği kontrol edebilecek, fotoğraf çekebilecek ve hatta muhtemelen aramaları bile cevaplandırabilecek.

        Samsung Galaxy Note 9’un Bluetooth destekli S Pen’i gerçekten bu maharetleri yapabilecek mi yoksa daha fazla özelliğe mi sahip olacak? Bunun cevabını 9 Ağustos’ta gerçekleşecek Samsung’un tanıtım lansmanında öğreneceğiz.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa