Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bafra Belediye Başkanlığı tarafından basketbol, güreş, cimnastik ve atıcılık branşlarında açılacak Yaz Spor Okullarının kayıtları başladı.

        7-14 yaş grubu kız ve erkek çocuklar için açılacak olan başvuruları, eski Spor Salonu'nda bulunan Bafra Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü irtibat bürosunda yapılacak.

        Yaz Spor Okullarında Basketbol 7 - 14 Atıcılık 10-14 Güreş 7-11 ve Cimnastik branşında ise 7-14 yaş gruplarında olanların başvuruları kabul edilecek.

        Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, yaz spor okulundan faydalanmak isteyen öğrencilerin kontenjanlar dolmadan başvuru yapmaları gerektiğini duyurarak, "Öğrencilerimizin ve gençlerimizin tatillerini sağlıklı ve faydalı bir şekilde geçirmeleri için ücretsiz Yaz Spor Okullarımızı bu yıl da hayata geçiriyoruz. Katılacak bütün öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum. Bu okullarımız ile sporun daha geniş kitlelere yayılmasına katkı yapmak istiyoruz.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa