Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 12 çift, nikahlarını "24.04.2024" tarihinde kıydırdı.

        Tekkeköy'de bazı çiftler, nikahlarını kıydırmak amacıyla "24.04.2024" tarihi için önceden randevu aldı. Evlendirme dairesine yakınları ile gelen çiftler, hem özel bir tarihte nikahlarının kıyılmasının hem de evlenmenin mutluluğunu yaşadı.

        Tekkeköy Belediyesi Evlendirme Dairesinde görevli evlendirme memuru Mustafa Köçebeler, en yoğun günlerinden birini yaşadıklarını belirterek, "12 çiftimizin nikahını kıydık. Çiftlerimiz bu günü çokça tercih etti. Bugün gibi rakamları birbirleriyle uyumlu tarihlerde nikah taleplerimiz çok oluyor." dedi.

        Nikahı kıyılan Melike Dilan Bülbül Yurt ve Erdoğan Fatih Yurt çifti, 2 ay önceden sıra aldıklarına işaret ederek, kalıcı olması amacıyla bu tarihi seçtiklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa