Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Her fırsatta esnaf ziyaretlerini sürdüren Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, esnafların önerilerini ve taleplerini yerinde tespit ediyor.

        Her fırsatta esnafla bir araya gelip sohbet ederek Sapanca’da yapılanlar ve yapılacaklar hakkında esnafla bilgi alışverişinde bulunan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “Amacımız esnafımızla istişare etmek, birlikte fikir alışverişinde bulunmak, sorunları yerinde ve belediyemizin yaptığı çalışmaları bizzat yerinde anlatmak. Yaptığımız ve yapacağımız projeler halkımız, esnafımız, çocuklarımız ve Sapanca’mız için hataları minimuma indirmek fikir alışverişlerinin yapılmasıyla mümkündür. 7’den 70’e her yaş gurubunun bakışı ve fikirleri ekimin ve benim için önemlidir” dedi.

        Başkan Yılmazer’in, yaptığı ziyaretlerden memnun kaldıklarını belirten Sapanca esnafı, günün herhangi bir saatinde dükkanlarını ziyaret edip, çaylarını içen bir belediye başkanına sahip olmaktan memnun olduklarını dile getirdiler. Sorun yada fikirleri bizzat başkanın kendisine iletme fırsatı bulduklarını belittiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa