Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Taş Toplamak Ne Anlama Gelir? Rüyada Kumsaldan Taş Toplamak Anlamı Nedir?

        Topladığı çakıl taşlarını kuyuya attığını gören kişi, evlenir veya mülk satın alır. Bir kimse bir kaç taşı toplayıp elbisesine biriktirmesi, ilimden bazı konuları ve ayetleri öğrenip ezberler. Bu taşlar sokaktan, ekilecek tarladan veya bir ağacın kökünden toplanırsa, kişi alışkanlığı ve emeği ölçüsünde dünya meyvelerinden elde eder. Bu rüya, ticaretten elde edeceği zenginliğe veya dilencilik ve sadaka yoluyla elde edeceği zenginliğe işarettir. Topladığı taşları denize attığını gören kimsenin malı artar.

        Rüyada Nehirden Taş Toplamak

        Rüyada taş görmenin yorumu taşın ortaya çıktığı durumun yanı sıra rüyanın bağlamına, olaylarına, rüyayı görenin durumuna bağlı birçok sembolü ifade eder. Rüya tabircileri de İmam İbn Sirin gibi rüya tabirleri ile ilgili taşlarla ilgili rüya tabirleri ve anlamları hakkında çeşitli çağrışımlara vurgu yapmıştır. Rüyada taşların üzerinde yürümek, rüyayı gören kişinin karşı karşıya kalacağı sorumluluklara ve bunların üstesinden gelmesine işarettir. Rüyada nehirden taş toplamak kişinin yolculuktan para kazanacağına veya yolculuğa çıkacağına delalet eder.

        REKLAM

        Rüyada siyah taş görmek, düşmanlar karşısında sertliğe, cesur olmaya işaret eder. Rüyada değerli taş görmek aynı zamanda zenginliğe ve fakirliğin ortadan kalkmasına da işarettir. Rüyada taş görmek, rüyayı gören kişinin saygın bir insan olacağına işarettir. Rüyada görülen taş, bir düğüne veya nişana işarettir. Rüyasında taş gören kişinin hayatında güzel şeyler yaşayacağına ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir edilir.

        Rüyada Renkli Taşlar Toplamak

        Rüyada renkli taşlar toplamak, rüya sahibinin hayırlı bir evlilik yapacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder. Gelirlerin artacağına, borçların ödeneceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalet eden rüyadır. Rüya sahibinin yakın gelecekte hayallerinin gerçekleşeceğine ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet eder. Rüyada renkli taşlar toplamak rüyayı gören kişinin maddi sıkıntılarını aşacağına ve gelirinin artacağına işarettir.

        Rüyada şifalı taş görmek ve bunları toplamak, rüyayı gören kişinin başarısının önündeki engelleri aşacağına, hayır işlerine katılacağına ve zor zamanları kolaylıkla aşacağına işarettir. Rüyada şifalı taş görmek, mutluluğun ve huzurun habercisidir. Rüyayı gören kişinin duaları kabul olur, hayatı düzene girer ve bol kazanç elde eder.

        REKLAM

        Rüyada şekilli taş görmek ve bunları toplamak, rüyayı gören kişinin hedeflerine ulaşacağına, beklenti ve hayallerini gerçekleştireceğine ve iyi insanlarla tanışacağına işarettir. Rüya sahibinin maddi sıkıntısı olmayacağına ve sağlığına kavuşacağına tabir edilir. Rüyada kalp şeklinde taş görmek, rüyayı gören kişinin başarılı olacağına, hoş olaylar yaşayacağına ve uzun zamandır özlediği bir kişiyle tanışacağına delalettir.

        Rüyada taş parçaları görmek, rüyayı gören kişinin borcunu ödeyeceğine, maddi ve manevi güce kavuşacağına ve kalıcı başarılar elde edeceğine işarettir. Rüyayı gören kişi hayallerini gerçekleştirir ve karlı bir işe girer. Rüyada küçük taş parçaları görmek, rüyayı gören kişinin maddi sıkıntısının hafifleyeceğine işarettir. Evinde çakıl taşı gören kimsenin geçim sıkıntısının geçeceğine işaret eder. Rüyada büyük bir taş parçaları görmek ve toplamaya çalışmak, rüyayı gören kişinin endişeleneceğine ve maddi ve manevi anlamda önemli sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa