Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar Bilgi
  • 1

    Rüyada tabanca ile ateş etmek, azimli ve tutkulu bir karaktere sahip olduğunuzu gösterirken, tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine karşı yoğun ve derin bir aşk beslediğinizi ifade eder. Peki, rüyada tabanca görmek ne demek? Rüyada tabanca görmek, genellikle olumsuz anlamlar taşır ve kötü sözler, hüzün ve kederle yorumlanır.

    Genel olarak rüyada silah görmek emniyete işaret eder.  Rüyada tabanca görmek, satın almak, hediye etmek hayırlı haberlere işarettir.  Rüyada silah görmek, güçlü, kararlı ve sağlam bir görüşe sahip bir kadını simgelemektedir. Rüyada elinde tabanca olup da ateş etmediğini görmek, kişinin çevresindekilere zarar verebilecek kötü sözlerden kaçındığını gösterir. Bu kişi, kırıcı olabilecek bir konumda olmasına rağmen, bilinçli olarak bu yoldan uzak durur.

     

    Bir erkeğin rüyada tüfek görmesi, sadık bir eşe veya kız arkadaşa işaret eder. Avlanmak için tüfek kullandığını görmek övgüye değer bir rüyadır.  Rüyada av tüfeği görmek zafere ve kazanca işaret eder. Geyik, dana veya tavşan gibi bir hayvanı vurduğunu görmek, paraya ve kazanca işarettir. 

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ