Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Yaşam Rüyada dışkı görmek ne anlama gelir? Rüyada insan dışkısı görmek anlamı nedir?
        • 1

          Rüyalar, insanoğlunun varoluşundan bu yana merak edilen ve araştırılan konulardan biri olmuştur. Özellikle eski dönemlerde rüya âlimleri ve kâhinler ayrıcalıklı haklara sahipti. Çünkü rüyaların geleceği şekillendiren detaylara sahip olduğu düşünülmekteydi. Rüyada dışkı görmek ne demektir? Rüyada kendi dışkısını görmek ne anlama gelir? Rüyada dışkı yemek, rüyada dışkı temizlemek, rüyada dışkı kokusu duymak ve rüyada başkasının dışkısını görmek nasıl yorumlanır? İşte, merak edilen detaylar.

        • 2

          Rüyada Dışkı Görmek Ne Demektir?

          Rüyaların temel dayanağı sahip olduğu anlamlardır. Bu anlamlardan çıkarım yapılabilmesi için rüyaların detaylarına vakıf olmak gerekir. Rüyada yer alan bir renk, obje ya da gözden kaçan bir olay, rüyanın tüm seyrini değiştirebilmektedir. Bu sebeple detayların atlanmadan, olduğu gibi aktarılması önemlidir. Kimi rüyalar uykudan gergin bir şekilde uyanmamıza sebebiyet verebilir. Aynı şekilde rüyamızda gördüğümüz güzel olaylar günü mutlu bir şekilde bitirmemizi sağlayabilir. Ancak rüyalarda gördüğümüz olaylar her zaman birebir anlamlarını vermemektedir. Rüyamızda gördüğümüz kötü bir olay gerçek hayatta hayırlara vesile olabilir ya da rüyadaki hayırlı bir olay gerçekte kötü, olumsuz anlamlar içerebilir. Bu sebeple rüya tabirlerine başvurmak en doğru sonucu verecektir.

          Rüyada dışkı görmek, mide bulandırıcı bir detay olarak karşımıza çıkabilir. Rüyada dışkı görmek, kişinin günahkâr olmasına yorulur. Rüya sahibi hak yolundan sapmış ve haksız kazançların peşine düşmüştür. Aynı zamanda rüya sahibinin hayatında dürüst olmayan kişilerin bulunduğunun da göstergesidir. Bu kişilerle gerçekleştirilen iş birlikleri haksız kazanca kapı aralamakta; haram mallara davetiye çıkarmaktadır.

        • 3

          Rüyada Kendi Dışkısını Görmek Ne Anlama Gelir?

          Rüya sahibinin dinmek bilmeyen öfkesi nihayet sonlanacaktır. Ayrıca bu kişinin manevi açıdan huzura kavuşacağına da delalet eden bir rüyadır. Kötü enerjilerden arınmanın ve huzura kavuşmanın göstergesidir. Genel olarak hayırlı bir rüya olduğunu söyleyebiliriz.

          Rüyada Dışkı Yemek

          Dışkı yemek rüyada olsa dahi insanın midesini bulandıran ve görmekten kaçınmak isteyeceği bir şeydir. Bu rüya kimi rüya yorumcularına göre olumlu anlamlar taşırken kimilerine göre de olumsuz anlamlar taşımaktadır.

          Rüya yorumcuları tarafından farklı yorumlanan rüyalar arasında yer almaktadır. Kimi rüya yorumcularına göre rüyada dışkı yemek, rüya sahibinin bereketli ve bol kazançlı bir döneme adım attığını gösterir. Rüyayı gören kişi maddi anlamda hayal dahi edemeyeceği kazançlar elde edecek ve feraha kavuşacaktır.

          Bazı rüya tabircilerine göre bu rüya olumsuz rüyalar arasında yer almaktadır; hayırlı anlamlara sahip değildir. Bu rüyayı gören kişi yanlış yollara sapacak, hayırsız işlere bulaşacak, aç gözlülüğüne ve hırsına yenik düşecektir. Tüm bu etkenler doğrultusunda diğer insanların zarar görebileceği eylemlere sebebiyet verecektir.

        • 4

          Rüyada Dışkı Temizlemek

          Rüyada dışkı temizlemek, rüya sahibinin yakın zaman içerisinde ailesiyle kavga edeceğinin ve bu kavgalar neticesinde gerek rüya sahibinin gerekse ailesinin üzüntü duyacağının göstergesidir. Aynı zamanda bu rüyayı gören kişinin mücadeleci bir yapıya sahip olduğunu da söyleyebiliriz. Bu mücadeleci yapısı sayesinde tüm problemleri çözüme kavuşturacaktır.

          Rüyada Dışkı Kokusu Duymak

          Rüyada dışkı kokusu duymak, kişinin karamsarlıktan kurtulacağının göstergesidir; kişinin emin adımlarla ilerleyeceğinin işaretidir. Ayrıca rüya sahibi diğer insanlara yardımda bulunacak ve hayırlı işlere imza atacaktır. Hastalıklar şifaya kavuşacak, kuruntular son bulacaktır. Genel olarak hayırlı bir rüya olarak karşımıza çıkmaktadır.

        • 5

          Rüyada Başkasının Dışkısını Görmek

          Rüyalarımızda kimi zaman hoş olmayan olaylara tanıklık edebiliriz ya da midemizi bulandıran detaylar görebiliriz. Özellikle rüyada başkasının dışkısını gören bir kişi, uykusundan tatsız bir şekilde uyanabilir ya da bu rüya, kişinin midesini ağzına getirebilir.

          Rüyada başkasının dışkısını gören kişi çevresine karşı bir saygısızlık içerisindedir. Bencil tavırları göze batmaktadır. Rüya sahibi yalnızca kendine odaklandığından dolayı çevresindeki insanları umursamamaktadır. Aynı zamanda bu rüyanın bir uyarı niteliğini taşıdığını da söyleyebiliriz. Kişi bencilliğinden vazgeçmelidir. Bu durum ileride hayatını yalnız bir şekilde sürdürmesine ve insanların ondan uzaklaşmasına sebebiyet verebilir.

        • 6
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa