Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Pazar günü hava durumu | 13 kent için "sarı" alarm! 3 bölge için pazar uyarısı! 21 Ocak Pazar Ankara, İzmir ve İstanbul hava nasıl durumu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; pazar günü sabah saatlerinden itibaren İç Anadolu’nun güneyinde beklenen yağışların, Konya’nın kuzey ve batısı ile Aksaray’ın güneyinde kuvvetli yağmur, zamanla karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden sel, su baskınına karşı uyarıda bulunuldu.

        EGE'DE FIRTINA UYARISI YAPILDI

        Güney Ege’de rüzgarın, pazar gününün ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeydoğu, güneyinde (Fethiye-Kaş arası) güneydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği bildirildi. Fırtınanın, Ege'nin güneyinde pazar günü öğle saatlerinde, kuzeyinde salı günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesinin beklendiği bildirildi.

        REKLAM
        .png
        .png

        AKDENİZ'DE KUVVETLİ SAĞANAK

        Doğu Akdeniz’de görülecek sağanak yağışların, Osmaniye çevreleri ile Kahramanmaraş’ın güney ve Adıyaman’ın kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskınına karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

        "SARI" ALARM VERİLEN 13 KENT

        Meteoroloji tarafından "sarı" alarm verilen illerimizse şöyle: Adıyaman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Konya, Malatya, Kahramanmaraş, Sivas, Tunceli, Aksaray, Batman ve Osmaniye.

         Meteoroloji saat verdi! İstanbul Valiliği uyarıda bulundu! Marmara için "sarı" alarm!
        Meteoroloji saat verdi! İstanbul Valiliği uyarıda bulundu! Marmara için "sarı" alarm! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa