Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Özlem Ada Şahin-Berkay Şahin cephesinden Arda Turan açıklaması - Magazin haberleri
        • 1

          Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin, geçtiğimiz yıl Emirgan'da bir gece kulübünde yaşanan olay sonrası mahkemelik olmuştu.

        • 2

          Berkay Şahin ile Arda Turan, 11 Eylül'de ikinci kez hakim karşısına çıkmıştı. 'Cinsel taciz' suçundan beraat eden Arda Turan, 3 ayrı suçtan toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası almıştı.

        • 3

          ŞAHİN CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

          Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; Berkay Şahin'in, eşi Özlem Ada Şahin’e ‘cinsel taciz’ iddiasıyla yargılanan Arda Turan’ın beraat kararına itiraz ettiği konuşuluyordu. Talebi değerlendiren üst mahkemenin itirazı reddettiği iddia edilmişti. Çift, çıkan haberlerin ardından avukatları aracılığıyla açıklama yaptı.

        • 4

          "YARGI SÜRECİ DEVAM ETMEKTEDİR"

          İşte o açıklama:

          Müvekkilimiz Berkay Şahin ve Özlem Ada Şahin ile ilişkili olarak adli makamlara intikal etmiş bir olay hakkında bazı basın yayın organlarında, gerçek dışı haberlere yer verilmesi nedeniyle, bu basın açıklamasını yapma zorunluluğu doğmuştur. Öncelikle ifade etmek gerekir ki, itirazımız reddedilmemiştir. Yargı süreci devam etmektedir.

        • 5

          Mesleğini başarı ile sürdürmekte olan müvekkilimiz ve ailesi yargıya taşınmış olan bu talihsiz olay nedeniyle çok üzücü ve yıpratıcı bir süreçten geçmiştir. Yasal sürecin yanı sıra, Müvekkilimin bu talihsiz olaya ilişkin olarak maruz kaldığı haksız durum basında yer almış ve kamuoyu gündemine taşınmıştır. Bu noktada, başlamış olan yargı süreci henüz tamamlanmamıştır.

        • 6

          Yargı sürecinin sonucunda müvekkillerimizin maruz kaldığı haksız durumun İstinaf Mahkemesi tarafından düzeltileceği konusunda en ufak bir kuşkumuz bulunmamaktadır. Bununla birlikte, bugün basında çıkan kamuoyunda yanlış bir algı oluşacağı ve müvekkillerimiz ve ailesinin mağduriyetlerinin devam edeceği gerçeğini, siz değerli basın mensuplarının takdirlerinize sunmak isteriz.

        • 7

          Sonuç olarak, müvekkillerimiz Berkay Şahin ve Özlem Ada Şahin'e ilişkin olarak halen yargı sürecinin işlemekte olduğu somut olaya ilişkin haber ve yorumlarda, daha dikkatli ve objektif bir üslup kullanılmasının, gerek halkın bilgilenme ve gerçekleri öğrenme hakkına gerekse basın meslek ilkelerinin korunmasına daha doğru ve sağlıklı bir biçimde hizmet edeceği düşüncesindeyiz.

        • 8

          Bu konuda, siz değerli basın mensuplarının, basın meslek ilkelerine uygun davranmak suretiyle gerekli özen ve hassasiyeti göstereceğinize olan inancımızı vurgulayarak, iyi çalışmalar dileriz. Berkay Şahin ve Özlem Ada Şahin vekilleri...

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa