Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Dehşet dolu dakikalar! Polisin başına çekiçle vurdu - Son dakika haberi | Son dakika haberleri

        Dehşet saçan olay bugün saat 9.30 sıralarında Üsküdar’da meydana geldi. İlçede iki sivil polis memuru, yaptıkları bir çalışma için araçları içinde park halinde beklerken, emekli Albay olduğu belirtilen Kadir O. ve avukat olduğu iddia edilen oğlu Yaşar Tarık O. araçlarıyla, iki polis memurunun yer aldığı otomobilin yanında durdu.

        Elde edilen bilgilere göre 3 ay önce kız kardeşi tacize uğrayan, kendisi de tacizciler tarafından darp edilen 25 yaşındaki avukat Yaşar Tarık O., sivil polislerin yanına yaklaşarak, "Sen benim kız kardeşimi taciz eden Volkan'sın" diyerek çekiçle saldırdı.

        REKLAM

        BABASI SİLAH DOĞRULTTU

        Polis memurunun “Ben Volkan değilim’ demesine rağmen şüpheli saldırıya devam etti. Saldırı devam ederken, aracın sağ ön koltuğunda oturan Kadir O. da aracın kapısını açarak polise silah doğrultu. Şüphelinin silahını doldurduğunu gören diğer polis memuru silahını çekerek iki şüpheliye ateş açtı.

        YARALILAR AHSATENEYE KALDIRILDI

        Çekiçli saldırı sonucu polis memuru kafasından yaralanırken diğer polis memuru şüphelilere ateş etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibini sevk edildi. Polis ekipleri emniyet şeridi çekerek sokakta güvenlik önlemi alırken çekiçle yaralanan polis ile 2 şüpheli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü.

        OLAY ANINA DAİR GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

        Öte yandan olay anına dair güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde araçla polis aracının yanına gelen baba oğul otomobilden bir anda inip polislere saldırmaya başlıyor. Polisler ise silah çekip karşılık veriyor. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü devam ediyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa