Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale devam ediyor.

        Edinilen bilgiye göre, ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle makilik alanda başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Yangına çevre il ve ilçelerden gelen yangın söndürme ekipleri ve arazözler karadan, Adana Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme helikopterleri ise havadan yangına müdahale etti. Kısa sürede büyüyen orman yangını ise henüz kontrol altına alınamadı. Osmaniye Valisi Ömer Coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

        Yangının ilerlediği köy boşaltıldı

        Öte yandan rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangının ilerlediği Düziçi ilçesine bağlı Elek beldesinin Aydınlar Mahallesi’ndeki evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa