Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Olur Olur: Bal Gibi Olur filmi oyuncuları kimler? Olur Olur: Bal Gibi Olur konusu ve karakterleri

        Olur Olur: Bal Gibi Olur filmi oyuncuları kimler, Olur Olur: Bal Gibi Olur konusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dizilerin sezon finali yapmasıyla birlikte kanallar yerli ve yabancı filmleri izleyici ile buluşturmaya devam ediyor.Show TV'de ise bu akşam başrolünü Alper Kul'un aldığı Olur Olur: Bal Gibi Olur filmi var. İşte, Olur Olur: Bal Gibi Olur'a dair detaylar...

        OLUR OLUR: BAL GİBİ OLUR FİLMİ OYUNCULARI

        YönetmenliğiniKerem Çakıroğlu’nun yaptığı,Alper Kul, Şinasi Yurtsever, Onur Buldu, Selin Yenincigibi oyuncuların yer aldığı2014yapımı “Olur Olur: Bal Gibi Olur”PerşembeakşamıShow TV’de!

        OLUR OLUR: BAL GİBİ OLUR FİLMİ KONUSU

        Kendi hayatları çok da yolunda olmayan yaşam koçu Zihni ve asistanının, tek müşterileri Ali’nin hayatını son derece farklı ve yaratıcı teknikler kullanarak hayatını yoluna sokma çabalarına siz de ortak olun. Ali’nin sıradan hayatı, kalfa olarak çalıştığı eczaneye çocukken aşık olduğu Azra’nın gelmesiyle değişir.

        Ali, Azra’yı hiç bir şekilde tavlayamayacağını anladığı anda internette karşısına çıkan “Yaşam Koçu Zihni” ilânına, büyük bir indirimden faydalanacak “şanslı kişi” olduğuna inanarak tıklar ve ilânda yazılı adrese gider. Macera işte o zaman başlar.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa