Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon O Ses Türkiye şampiyonu (birincisi) 2022 açıklandı! O Ses Türkiye kim kazandı, hangi yarışmacı şampiyon oldu? 2021 O Ses Türkiye şampiyonu birincisi hangi takımdan çıktı?
        • 1

          Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç ve Murat Boz'un jüri olarak yer aldığı O Ses Türkiye yarışmasında beklenen final nihayet dün akşam gerekleşti. Dört jüri üyesinin takımından da yarışmacının bulunduğu final gecesi ilk şarkılarını söyleyen Mustafa, Hakkı, Devrim Seyrek, Anastasiya, Yunus Emre, Wafa Benradja, Mert Yenihayat, Yaşam Hancılar, Şevval Ekiz ve Hasan Koçak arasından 6 isim SMS oylarıyla belirlendi ve O Ses Türkiye şampiyonu olmak için yeniden sahneye çıktı. O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu, O Ses Türkiye'de birinci kim sorusunun cevabı belli oldu. İşte merak edilenler...

        • 2

          O SES TÜRKİYE FİNALİSTLERİ KİM?

          O Ses Türkiye'de ilk turun ardından yapılan SMS oylamasının sonucunda son 6'ya kalan isimler Devrim Seyrek, Hasan Koçak, Hakkı İlek, Mert Yenihayat, Şevval Ekiz ve Mustafa Açıkgöz oldu.

        • 3

          Bir kez daha mikrofonu eline alan bu altı isim arasından Hasan Koçak, Hakkı İlek, Mert Yenihayat ve Devrim Seyrek ilk 4'e adını yazdırdı, Şevval Ekiz ve Mustafa Açıkgöz yarışmaya veda etti.

        • 4

          Ebru Gündeş'in takımından tüm yarışmacıların geceye veda etmesinin ardından son dörde kalan isimyeniden sahneye çıkıp şarkılarını söyledi. Gerçekleşen SMS oylamasının ardından O Ses Türkiye için bir kez daha sahneye çıkacak iki isim Hasan Koçak ve Devrim Seyrek oldu.

        • 5

          O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM?

          O Ses Türkiye şampiyonu olmak için son kez sahneye çıkan Hasan Koçak ve Devrim Seyrek arasında gerçekleşen SMS oylamasında en fazla oyu alarak O Ses Türkiye birincisi olan isim Hasan Koçak oldu.

        • 6

          Şampiyon olduktan sonra duygularını dile getiren Hasan Koçak "Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Artvin'den küçük bir köyden geliyorum. Benim babam orada cami imamı ve beni o kadar güzel destekledi. Herkese tüm Türkiye'ye örnek olursa çok sevinirim. Ve en büyük alkış Oğuzhan Koç'a. Çok gururluyum." dedi.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa