Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - İşitme Engelliler Milli Futbol takımının, Avrupa İşitme Engelliler Futbol Şampiyonası öncesinde, Nevşehir Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'ndeki kampı sürüyor.

         Teknik direktör Ali Metin, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'i ziyaret etti.

        İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı, 1-11 Ağustos 2018 tarihleri arasında İsveç'de düzenlenecek  Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde, Nevşehir Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nde bir süreden beri kamp yapıyor. Milliler, Belediye Başkanı Atilla Seçen'i makamında ziyaret ederek, milli takımın kamp çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardı. Başkan Seçen, İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı'na, Avrupa Şampiyonası'nda başarılar diledi. 

        Seçen daha sonra ziyaretin anısına, teknik direktör Ali Metin'e, Anfora hediye ederken, Metin de Seçen'e üzerinde isminin yazılı olduğu 50 numaralı milli takım formasını takdim etti.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa