Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Netflix, David Beckham'ın hayatını anlatacak - Magazin haberleri
        • 1

          Netflix, belgesellerle ilgili atılımını sürdürüyor. Dijital platform, eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama ile Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin ardından rotayı bu kez Beckham ailesine çevirdi.

        • 2

          Michael Jordan'ın kariyerini anlatan 'Last Dance' belgeseli ile büyük yankı uyandıran Netflix'in bu kez radarına David Beckham girdi.

        • 3

          Konuşulanlara göre; Beckham’ın yaşamına odaklanacak bir proje yapmak isteyen Netflix, Beckham ailesiyle 16 milyon sterlin (172 milyon TL) karşılığında anlaştı.

        • 4

          Beckham’ın merkezde olacağı yapımda, ünlü futbolcunun Manchester United günlerinden uluslararası bir yıldıza dönüşmesine, satın aldığı Miami CF kulübünden özel yaşamına kadar pek çok detay yer alması bekleniyor.

        • 5

          David’in yanı sıra, şarkıcılığın ardından bir moda ikonuna dönüşen eşi Victoria ve çocuklarının da projede büyük rol oynayacağı belirtiliyor.

        • 6

          The Sun’a konuşan çifte yakın bir kaynak, David ve Victoria’nın ilişkilerinin ilk dönemlerinin de ekrana gelebileceğini söylerken, "David’in ailesindeki herkes inanılmaz bir arşivçi. Onu daha kariyerinin başında bir çocukken bile kayıt altına alıyorlardı. Tüm yerel gazete haberleri, okul kayıtları ve takım fotoğrafları… Yıllar boyunca bunları biriktirdiler" dedi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa