Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KöyceğizGökova karayolunda seyir halindeki iki sürücü arasında yol verme tartışması, kırmızı ışıkta kavgaya dönüştü. Yaşanan tartışma ve kavga arkalarında seyreden bir başka sürücü tarafından anbean cep telefonu kamerasına yansıdı.

        Köyceğiz istikametinden Gökova kavşağına seyir halinde olan iki araç arasında yol verme tartışması GökovaMarmaris yol ayrımına yaklaşıldığında el kol hareketlerine dönüştü. Beyaz araç içindeki sürücü siyah minibüs sürücüsüne araçtan tehditler savurarak önüne geçmek istedi.

        Hareket halindeki iki araç bir süre ilerledikten sonra aracını yine sağa çeken beyaz araç sürücüsü siyah minibüs sürücüsüne tekrar elkol hareketleri ile tehditlerini sürdürdü.

        GökovaMarmaris kavşağına gelen iki sürücüden beyaz araç sürücüsü aracını sola yanaştırarak kırmızı ışıkta durdu. Araçtan inen sürücü siyah minibüsün sürücü kapısını açarak sürücüyü darp ederken, eşi tarafından engellendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa