Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e 1943 yılında tütün ticareti yapan babası Şahi Gürün’ün sicil defterinin kopyası hediye edildi.

        Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Meclis Başkanı Koray Özcan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

        Ziyarette Muğla’nın güncel sorunları üzerine konuşulurken ziyaret sonunda oda yönetim kurulu Başkanı Ercan ve Meclis Başkanı Özcan, Başkan Gürün’e 1943 yılında tütün ticareti yapan babası Şahi Gürün’ün sicil defterinin kopyasını hediye etti.

        Kendisi için çok anlamlı ve değerli bir hediye olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Ziyaretim esnasında babam Şahi Gürün’e ait 1943 yılında tütün ticareti ile iştigal ettiğine ilişkin sicil defteri kopyasını takdim eden başta Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan’a, Meclis Başkanı Koray Özcan’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa