Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde tekneye bağlı deniz paraşütü ile havalanan bir kuaför, uçuş yaptığı sırada müşterisinin saçını kesti.

        İlçede kadın kuaförlüğü yapan 27 yaşındaki Nasuh Orhon, Ölüdeniz'de gerçekleştirilen yamaç paraşütü uçuşlarında evlilik teklifi, müzik enstrümanı çalma ve kahve pişirme gibi farklı bir etkinliği deniz paraşütü ile yapmaya karar verdi.

        Orhon, daimi müşterisi 21 yaşındaki Eda Güngör'ün de kabul etmesi üzerine, Çalış Plajı'ndan hareket eden tekneye bağlı deniz paraşütü (Parasailing) ile yerden 150 metre yükseğe havalandı.

        Hızla ilerleyen teknenin peşindeki paraşütte müşterisinin saçlarını kesen Orhon'un bu performansı aksiyon kameralarıyla da görüntülendi.

        Orhon, gazetecilere, deniz paraşütünde saç kesimi yapma fikrini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaştığında beğenildiğini belirten Orhon, "Farklı ve heyecanlı anlar yaşadık. Çok güzel yorumlar aldık. Beğenilmesi de bizi mutlu etti." dedi.

        Eda Güngör ise daha önce hiç deniz paraşütüyle uçmadığını, ilk başta tedirgin olduğunu anlattı.

        Havada heyecanlı dakikalar yaşadığını dile getiren Güngör, "Saçlarımı kestirmeyi düşünüyordum. Çok güzel oldu." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa