Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - "Karya Başkenti Milas" sloganı ile Karya ve Menteşe Beyliğine başkentlik yapmış Milas'ın tanıtımına katkı sağlamak, ilçenin kültürel, tarihi ve doğal zenginliğinin bilinirliğini artırmak amacıyla 3 gün sürecek foto maraton gerçekleştirilecek.

        Türkiye'nin yanı sıra Avrupa’dan gelecek fotoğraf tutkunları ile profesyoneller ve amatör fotoğrafçılar, 28-30 Ekim'de yapılacak etkinlikte Beçin Kalesi, Herakleia, Labranda Antik Kenti, Gökçeler köyü, Firuzbey Camisi başta olmak üzere Milas'ı fotoğraflayacak.

        Seçici kurul tarafından belirlenecek fotoğrafların sahiplerine ödüller verilecek, dereceye layık görülen eserler sergilenecek. Etkinlikle bölgenin tanıtımına katkı sağlanması hedefleniyor.

        Yarışmanın Avrupa'nın önemli kentlerinde düzenlendiğini belirten TM Sportif Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Tuğberk Maviş, "Ülkemizde Mardin Valiliği desteği ile Mardin başta olmak üzere bir, iki güzel organizasyon gerçekleştirildi. Biz de projemizi Muğla Valimiz Orhan Tavlı'ya ilettik ve yakın ilgi gösterdiler." dedi.

        Vali Tavlı'nın, kentin özellikle ören yerlerinin tanıtımına büyük katkı sağladığını vurgulayan Maviş, Muğla'nın fotoğraflanacak birçok ilçesi, ören yeri, tarihi ve kültürel değerinin bulunduğuna dikkati çekti.

        Maviş, 28-30 Ekim'de yüzlerce fotoğraf tutkununun gece gündüz kenti fotoğraflayacağını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa