Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TARİHİNDEilk kez bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek Bodrum Futbol Kulübü, çalışmalarını Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdürürken, Alanyaspor'la oynadığı özel karşılaşmayı 5-2 kazandı. Ligdeki rakibi önünde sahadan galibiyitle ayrılan yeşil-beyazlılar 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Tunahan Akpınar'ın ise sakatlığı ile sarsıldı. Alanyaspor maçında forma giyen Tunahan'ın fibula kemiği kırıldı. Acılar içinde yerde kalan oyuncunun en az 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

        Alanyaspor maçında gol şov yapan Bodrum FK'da Üzeyir 29'uncu ve 40'ıncı dakikalarda ağları sarstı. Brazao 47'nci dakikada Ege ekibinin 3'üncü golünü atarken, Hagi Osman 68'inci dakikada, Gökdeniz de 73'üncü dakikada sahne aldı. Süper Lig öncesi moral depolayan Bodrum FK, yarın saat 16.00'da Adana Demirspor'la, 30 Temmuz Salı günü ise Manisa FK ile hazırlık maçı yapacak. 31 Temmuz'da Topuk Yaylası kampını sonlandıracak yeşil-beyazlılar hazırlıklarını Bodrum'da sürdürecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa