Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BODRUM, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de son olarak deplasmanda Altaş Denizlispor ile golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini 3 maça çıkaran ve bu sezon ilk kez Play-Off hattının dışında kalan Bodrumspor, yarın sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Bodrum İlçe Stadı'nda Oğuzhan Çakır'ın yöneteceği karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları VIP 200, maraton ve kale arkaları 50, misafir tribünü ise 65 TL olarak belirlendi.

        Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Gençlerbirliği karşısına mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Bu sezon ilk defa Play-Off potasının dışında kaldık. Son maçlarda aldığımız skorlar bizim için iyi değildi. Ufak bir düşüş yakaladık. Bu maçı kazanırsak yeniden çıkışa geçeceğimizi biliyoruz. Artık galibiyet alma zamanımız geldi. Devrenin sonuna kadar maksimum puanı toplamaya çalışacağız" yorumunu yaptı. DHA-Spor Türkiye-Muğla / Bodrum BODRUM, (DHA)

        2022-12-02 11:22:36

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa