Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY/BODRUM (Muğla), (DHA)MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, ormana moloz döken 2 kişi, zabıta ekipleri tarafından suçüstü yakalanıp, haklarında yasal işlem başlatılmak üzere tutanak tutuldu. Döktükleri molozlar ise geri toplatıldı.

        Önemli turizm merkezlerinden Bodrum'da yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte, 15 Ekim itibarıyla inşaat faaliyetleri yeniden başladı. Bu kapsamda, geçmişte kentte büyük bir sorun haline gelen ve doğaya gelişigüzel bırakılan çöp, hafriyat ve molozların önüne geçilmesi için de denetimler sıklaştırıldı. Denetimler sırasında Konacık Mahallesi'nde, doğaya moloz döken 2 kişi zabıta ekipleri tarafından suçüstü yakalandı Moloz döken 2 kişi hakkında yasal işlem başlatılmak üzere tutanak tutuldu.

        Bodrum Belediyesi'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada "Bodrum'a ve doğaya zarar vermek isteyenlerle mücadelemiz sürüyor. İnşaat atıklarını ormanlık alana atan şahıslar, ekiplerimiz tarafından suçüstü yakalandı. Haklarında işlem uygulanmasının ardından ise molozlar şahıslara toplatılarak moloz döküm alanına gönderildi" ifadelerine yer verdi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Muğla / Bodrum Fırat AKAY

        2022-11-11 14:57:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa