Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Uzun yıllar İstanbul'da yaşayan MS hastası Nejla Baş Meraloğlu, doktorunun tavsiyesi üzerine Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Gürdere köyündeki baba evine döndü.

AA'nın haberine göre; Meraloğlu, evinin yolu bulunmaması nedeniyle, evine rahat gidip gelebilmesi için komşularından araç yolu için izin istedi ancak olumsuz cevap aldı. Bunun üzerine Meraloğlu, yol yapılması için dilekçe verdi. Rize Valiliği konuyla ilgili İkizdere Kaymakamlığını görevlendirdi.

"İKİMİZ DE KAFA AŞAĞI DÜŞME TEHLİKESİ YAŞIYORUZ"

19 yıldır MS hastası olduğunu söyleyen Nejla Baş Meraloğlu yaptığı açıklamada, köyde evlerine yol olmadığını belirterek, şunları anlattı:"Patika bir yolumuz var, çok tehlikeli. Annem maalesef araba yolundan 600 metrelik yolu sırtında taşımak zorunda kalıyor. Hiçbir şekilde de sırtında da duramıyorum. Ayaklarımı havaya kaldıramıyorum. İkimiz de kafa aşağı düşme tehlikesi yaşıyoruz. Annemin kalp, tansiyon hastalığı ve kilosu var. Beni taşırken birkaç kez durup dinlenmek zorunda kalıyor. Bastonumu arkadan bana destek tutmaya çalışıyor. Vicdanen rahatsız oluyorum. Çok kötü bir durum. Her konuda bana yardımcı olmaya çalışıyor. Kimseye muhtaç olmadan kendi evime gidebileyim."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ