Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
  • 1

    Ailelerin beğenisini toplayan isimlerden biri olan Minel ismi sık sık karşımıza çıkan isimlerden biridir. Yeni doğan kız bebekleri için tercih edilen bu isim, birbirinden güzel anlamlar taşımaktadır. Minel isminin anlamı, Minel ne demek, Minel Kuran'da geçiyor mu, Minel isminin analizi nedir? İşte, merak edilen detaylar.

    Minel İsminin Anlamı

    İsim bulma konusu beraberinde araştırmayı da getirmektedir. İsimler anlamlarıyla bir bütün oluşturmaktadır. Bu sebeple de öncelikli olarak isimlerin anlamları üzerinde durulur. Güzel anlamlara sahip olan isimler ebeveynler tarafından tercih edilir. Şayet kötü bir anlam barındırıyorsa o isim çocuğa koyulmaz. Günümüzde ebeveynler tarafından çocuklarına pek duyulmayan isimler koyulabilmektedir. Modern ve nadir olarak kullanılan bu isimler pek çok ebeveynin ilgisini çekmektedir. Minel ismi de pek duyulmayan isimler arasında yer almaktadır. Popülerliğini yeni yeni elde eden bu isim, anne ve baba adayları tarafından araştırılmaktadır. Minel ismi birden fazla güzel anlama sahip olan bir isimdir. TDK'da yer alan bilgilere göre, Minel isminin anlamları şunlardır:

    Hatırı sayılır, güvenilir, saygın. Cennetteki inci tanesi. Eğlenceli, hoş, zevkli.

    Minel Ne Demek?

     

    Geçmişte çeşitli yazılı kaynaklardan öğrendiğimiz isim anlamlarına günümüzde internet üzerinden ulaşım sağlayabiliriz. İsim anlamlarına ulaşımın kolaylaşması farklı isimlerin toplumumuzda yer almasını kolaylaştırmıştır. İsimlerin anlamları oldukça önemlidir. Çocuklarımızı yansıtan isimlere yöneliriz. Minel isminin ne demek olduğu da anne ve baba adayları tarafından merak edilmektedir. Son dönemlerde popüler olan ve beğeni toplayan bu isim, kız çocukları için tercih edilmektedir. Minel ismi; hatırı sayılır, güvenilir, saygın, cennetteki inci tanesi, eğlenceli, hoş ve zevkli anlamlarını taşımaktadır.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ