Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
  • 1

    Milli Piyango sonuçları 2023 ve bilet sorgulama... Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları açıklanıyor. 31 Aralık 2022 Milli Piyango yılbaşı çekilişi bugün 12.30'da Milli Piyango Online MPİ TV'de başladı ve akşam saatlerine kadar devam edecek. Canlı çekilişte, 10 bin TL ve 20 bin TLkazanan numaralar açıklanırken şu anda 50 bin TL ile 20 milyon TL ikramiye kazanan numaralar açıklanıyor. Amorti ve büyük ikramiye kazanan numara ise gece yarısından hemen önce açıklanacak. 

    31 ARALIK MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

    12.30 itibarı ile başlayan çekiliş, akşam 12'ye kadar devam edecek. Milli Piyango sonuçları anbean Haberturk.com Milli Piyango Sonuçları 2023 (https://www.haberturk.com/sans-oyunlari/milli-piyango) sayfasında yer alacak. Böylelikle, Milli Piyango sonuçları ile sıralı, tam liste ikramiye kazanan numaraları görebileceksiniz.

    MİLLİ PİYANGO SORGULAMA 2023: İKRAMİYE KAZANAN SIRALI, TAM NUMARALAR LİSTESİ AÇIKLANDI MI?

    Biletinize büyük ikramiye, teselli veya amorti çıkıp çıkmadığını Habertürk'ün 2023 Milli Piyango sonuçları ve online bilet sorgulama ekranı ile kontrol edebilirsiniz. Hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak telefondan Milli Piyango sorgulama 2023 işleminizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

    MİLLİ PİYANGO SORGULAMA 2023 EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ 

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ