Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'de kendisini gizli istihbarat görevlisi olarak tanıtıp, arkadaşlık kurdukları kişileri dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, H.K. ve A.O.K. isimli müştekiler, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yandol Büro Amirliğine giderek, kendisini gizli istihbarat görevlisi olarak tanıtan bir şahıs tarafından dolandırıldıklarını, ayrıca aynı şahsın iş yerlerinden hırsızlık yaptığı belirterek şikayetçi oldu. Bunun üzerine çalışma başlatan Yandol Büro Amirliği ekipleri, iş yerindeki ve bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan inceleme sonucunda olayı gerçekleştiren şahsın H.U. isimli kişi olduğunu tespit eden ekipler, yaptığı operasyonla şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

        Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Öte yandan H.U. isimli şahsın iş yerinden hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre elbiseleri alan şahıs, poşete koyduktan sonra rahat bir şekilde dükkandan çıkıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa