Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ,(Mersin),(DHA)MERSİN'in Erdemli ilçesinde, 0-14 yaş arası çocuklar, 4 saatlik sokağa çıkma izninin başlaması ile birlikte parklara akın etti. Uzun süredir evde kalan çocuklar, havanın güzel olmasını da fırsat bilerek doyasıya oynayıp eğlendi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın açıkladığı normalleşme hayat takvimi kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların pazar günü sokak izninin ardından bugün de 0-14 yaş arası çocuklar sokağa çıktı. Güneşli ve güzel havanın da etkisi ile ebeveynlerin gözetiminde sokağa çıkan çocuklar, parka gidip oynayanların yanı sıra bisiklete binip, top oynayarak doyasıya eğlendi.

        'ÇOK MUTLU OLDUK'

        Yaklaşık 40 gündür evde kaldığını söyleyen Kuzey Kartal (10), "Uzun bir süredir dışarıya çıkamıyorduk. Bizim için çok güzel oldu. Evde çok sıkılmıştık ama artık şimdi dışarı çıkmanın sevincini yaşıyoruz. İnşallah kısa süre sonra her zaman dışarı çıkabiliriz" dedi.

        'ÇOCUKLAR KADAR SEVİNÇLİYİZ'

        Çocuklarını ellerinden tutup parka getiren aileler ise,"Çocuklarımızla birlikte dışarı çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Evde çok sıkılmışlardı ve onlarla birlikte bizlerde uzun sürenin ardından dışarı çıktık. Oynadılar, eğlendiler ve güzel bir havanında etkisi ile hoş vakit geçirdiler. İnşallah kısa süre sonra her zaman çıkarız" ifadelerini kullandı.DHA-Genel Türkiye-Mersin / Erdemli Mehmet DOĞANER

        2020-05-13 16:08:19

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa